fbpx

Чувствителността

ТАНТРА КАЗВА: ЧУВСТВАЙ ПОВЕЧЕ , ДОВЕРИ СЕ НА ТЯЛОТО СИ , ЗА ДА ОПОЗНАЕШ ТВОЯТА НАЙ -ДЪЛБОКА СЪРЦЕВИНА..!!

Красиво е да бъдеш сензитивен… колкото повече си сензитивен, толкова по- жив ще бъдеш и колкото си по-жив, повече живот ще навлиза в твоето вътрешно същество. Ще бъдеш по -отворен…ти можеш да ядеш нещо без вкусване, това не е трудно.Ти можеш ДА.. ДОКОСВАШ някого БЕЗ ДОКОСВАНЕ, това не е трудно. Ние вече го правим. Ти се здрависваш с някого без да го докосваш, защото за да докоснеш, ти трябва да си в ръката, да отидеш в ръката. Само тогава можеш да докосваш. Ти трябва да станеш твоите пръсти и твоята длан-като че ли ТИ, ТВОЯТА ДУША сте дошли в ръката. Само тогава можеш да докосваш. Можеш да вземеш нечия ръка в твоята ръка и да се отдръпнеш-тогава мъртвата ръка е там. Изглежда като докосване, но не е докосване…НИЕ НЕ СЕ ДОКОСВАМЕ!!!Ние се страхуваме да докоснем някого, защото ДОКОСВАНЕТО Е СТАНАЛО символически СЕКСУАЛНО!!! Тази нечувствителност е лоша. Тя е лоша , защото ти защитаваш себе си срещу живота!!! Ние сме толкова много изплашени от смъртта и ние сме ВЕЧЕ МЪРТВИ!! НИЕ НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПЛАШИМ НАИСТИНА, ЗАЩОТО НИКОЙ НЯМА ДА УМИРА- ТИ СИ ВЕЧЕ МЪРТЪВ!!!!…И ЕТО ЗАЩО НИЕ СМЕ ИЗПЛАШЕНИ, ЗАЩОТО НИЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ЖИВЯЛИ…НИЕ СМЕ ПРОПУСНАЛИ ЖИВОТА И ..СМЪРТТА ИДВА….Човек, който е жив, няма ДА СЕ СТРАХУВА ОТ СМЪРТТА, ЗАЩОТО ТОЙ ЖИВЕЕ….

Докато ти живееш истински, няма страх от смъртта…!! Остави твоята сензитивност да расте и ти можеш да станеш по- жив и по- удовлетворен…Ние сме разочаровани,чувствайки се празни и продължаваме да говорим, че животът е празен…Но ние сме причината, поради която е празен. НИЕ НЕ ГО ЗАПЪЛВАМЕ И НЕ ДОПУСКАМЕ НИЩО ДА ГО ЗАПЪЛНИ !….НИЕ ИМАМЕ БРОНЯ ОКОЛО НАС, ЗАЩИТНА БРОНЯ,ТАКА ЧЕ .. ИЗПЛАШЕНИ ДА НЕ БЪДЕМ УЯЗВИМИ, ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ ОТ ВСИЧКО……И…ТОГАВА СТАВАМЕ ГРОБНИЦА – МЪРТВО НЕЩО!! …ТАНТРА КАЗВА: Бъди жив, повече жив, защото ЖИВОТЪТ Е БОГ. Няма друг БОГ освен живота. Бъди повече жив ще бъдеш повече божествен. Бъди изцяло жив и няма да има смърт за теб..!!!!

ОШО

Love&Shakti център

Записване за индивидуални сесии по ребалансинг Любов Shakti – 0878 77 60 76 , 0897 40 16 20


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/selftran/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94