fbpx

Динамична медитация

 

“Просто да БЪДЕШ е такъв велик празник, но ако знаеш как да отстраниш обуславянето. Това „отстраняване” ще усвоиш чрез Динамична медитация. Тя няма да е причинена; ще дойде при тебе непричинена. Медитацията ще създаде ситуация, при която ти ще дойдеш до непознатото. Постепенно ще бъдеш избутан от твоята навична, механична, подобна на робот личност.

Бъди смел. Практикувай Динамична медитация енергично и всичко останало ще последва от само себе си. Тя няма да е твое действие; тя ще е нещо, което ще се случи.

Не можеш да доведеш божественото, но можеш да затрудниш неговото пристигане. Не можеш да вкараш слънцето в къщата, но можеш да затвориш вратата. От отрицателна гледна точка умът може да направи много; от положителна гледна точка – нищо. Всяко положително нещо е дар; всяко положително нещо е блаженство. То идва при тебе, докато всичко отрицателно е плод на твоето правене.

Медитацията може да направи едно нещо: да те отблъсне от отрицателните спънки. Тя може да те изведе от затвора, какъвто е ума. И когато си навън, ще се смееш. Толкова е лесно да излезеш навън! Та то е до самия теб. Необходима е само една стъпка… но ние продължаваме да се въртим в кръг и никога не правим тази стъпка, стъпката, която може да те доведе до центъра.”

ОШО

Динамична медитация е изключително мощна техника разработена от ОШО, подкрепяща освобождаването на задържаните емоции, като по този начин разчиства пътя за дълбока тишина, свързваща към това място на вътрешния свидетел, който просто наблюдава вътрешния процес. По време на тази уникална медитация, вие ще пропътувате през пет етапа – динамично дишане, пречистващо изразяване, активна мантра, тишина и свободен танц.

Видеоматериали за Динамична медитация

Медитацията се провежда всяка сутрин .

От понеделник до петък от 09:00ч
Събота и неделя от 08:45ч 🙂

За повече информация и предварително записване:
Любов Shakti – 0878 77 60 76 , 0897 40 16 20

Следвайте ни и тук:  Facebook Google+