fbpx

НИМА СТЕ СВОБОДНИ ХОРА?!…

ВГЛЕДАЙТЕ СЕ… МОЛЯ ВИ, В ЖИВОТА СИ!!!

НИМА СТЕ СВОБОДНИ ХОРА?!…НЕ, НЕ СТЕ!!! ОБВЪРЗАНИ СТЕ С 1001 ВЕРИГИ! МОЖЕ да не си давате сметка за това – неприятно е, признавам. МОЖЕ да не го признавате – знам, боли. ТОВА, ОБАЧЕ НЕ ПРОМЕНЯ НЕЩАТА – ВИЕ СТЕ РОБИ. За да влезеш в Тантра, трябва да признаеш, че си роб, че робството е дълбоко вкоренено в теб, че то трябва да бъде премахнато. ТОВА ПРИЗНАНИЕ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ да се отървеш, да се освободиш истински.

ПРЕСТАНИ С УСПОКОЕНИЯТА и овчедушието, стига вече приказки: “ВСИЧКО ми е наред!”

НЕ! … НИЩО НЕ ТИ Е НАРЕД! Целият ти живот е един безкраен кошмар. Погледни се само!

НИКАКВА ПОЕЗИЯ, НИКАКВА ПЕСЕН, НИКАКЪВ ТАНЦ… НИТО КАПКА ЛЮБОВ… ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МОЛИТВА.

ПРАЗНИЦИ, РАДОСТ? Думички в дебелите речници. БЛАЖЕНСТВО? Да, чувал си за блаженството, но само си чувал, не си го изпитвал никога, никога! Бог? Затлачен в храмове и църкви. Е, хората говорят за Бог, най-много, разбира се, свещениците, но те изобщо не го познават. Всичко красиво изглежда ужасно безсмислено, а кой знае защо истински ненужното смятат за най-важно.
ХОРАТА ПРОДЪЛЖАВАТ да трупат пари и да смятат, че вършат нещо значително. Човешката глупост няма край. Внимавай да не разрушиш от глупост целия си живот, както се е случвало с милиони хора преди теб.

АКО си наред, и светът ще бъде подреден за теб. АКО ЖИВЕЕШ В ХАРМОНИЯ, цялото съществуване ще бъде за теб хармонично. Ако в теб цари безредие  – така ще бъде и със света наоколо. Подредеността обаче не трябва да бъде фалшива, нито натрапена. КОГАТО СЕ ОПИТВАШ ДА СИ НАЛОЖИШ НАСИЛА  НЯКАКЪВ РЕД… САМО СЕ РАЗКЪСВАШ!!! НЯКЪДЕ…ДЪЛБОКО В ТЕБ….БЕЗРЕДИЕТО ПРОДЪЛЖАВА!

Лесно е да се разбере: АКО СИ избухлив, МОЖЕШ ДА ПОТИСНЕШ ГНЕВА, ДА ГО ВКАРАШ ДЪЛБОКО В НЕСЪЗНАТЕЛНОТО…  ТОВА ОБАЧЕ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ГНЕВЪТ Е ИЗЧЕЗНАЛ!! Може дълго време да не го забележиш, но ТОЙ СИ Е ТАМ, подобен на мощно дълбинно течение, НЯКЪДЕ В МАЗЕТО НА ТВОЕТО СЪЩЕСТВО. НА ВЪРХА МОЖЕ ДА СЕ РАЗДАВАТ УСМИВКИ, но нещо недобро може да избухне от глъбините във всеки момент. ЕТО ЗАЩО… И УСМИВКАТА ТИ НЯМА ДА БЪДЕ СЪВСЕМ ИСКРЕНА И ДЪЛБОКА, А ПО-СКОРО … ИЗРАЗ НА ЯРОСТНОТО УСИЛИЕ, КОЕТО УПРАЖНЯВАШ,…  ЗА ДА ПОТИСНЕШ НЕЩО В САМИЯ СЕБЕ СИ. НАТРАПЕНИЯТ ОТВЪН РЕД ВОДИ ДО БЕЗРЕДИЕ!!!

В Тантра се казва: СЪЩЕСТВУВА ДРУГ ВИД РЕД, КОЙТО НЯМА НУЖДА… ДА БЪДЕ НАЛАГАН. ПРОСТО СЕ ОТЪРВЕТЕ …от всички конструкции, станете естествени и спонтанни. Това е най-великата стъпка, която може да се изисква от човека. ЗА НЕЯ Е НЕОБХОДИМ ОГРОМЕН КУРАЖ, ПОНЕЖЕ ОБЩЕСТВОТО НЕ ХАРЕСВА ТАКИВА НЕЩА!! Нещо повече, то воюва с тях до смърт. За обществото е най-важно да има ред, а хората да се съобразяват с него доброволно. Ако някой обаче се отклони макар и малко встрани, се надига буря, а тълпите подивяват.

ТАНТРА ОЗНАЧАВА БУНТ. Не казвам революция, а просто БУНТ, понеже в Тантра няма политика, тя не се стреми да промени света, държавата или обществото. ТЯ Е преди всичко Бунт, ИНДИВИДУАЛНО НЕПОДЧИНЕНИЕ. Чрез нея индивидът се освобождава от конструкциите и тяхното робство. В МОМЕНТА НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО… ЧОВЕК НАЛИЗА В НОВ ТИП СЪЩЕСТВУВАНЕ, ЗА КОЕТО ДОСЕГА… НЕ Е ИМАЛ ПРЕДСТАВА! Сякаш е живял с кърпа на очи и изведнъж някой е махнал кърпата: светът е така различен и нов!

ПРЕМАХНАТАТА ОТ ОЧИТЕ ПРЕВРЪЗКА Е ОНОВА, КОЕТО ДОСЕГА СИ НАРИЧАЛ….СВОЙ УМ – МИСЛЕНЕТО ТИ….ПРЕДРАЗСЪДЪЦИТЕ… ПОЗНАНИЯТА …свещените писания. Всичко това те заслепява, поддържа те незрящ, затъпял, безжизнен. ТАНТРА ИСКА ОТ ТЕБ ДА ЖИВЕЕШ – като дърветата, като реките, като слънцето и луната. ТОВА Е ИЗКОННО ЧОВЕШКО ПРАВО!!! От неговата загуба не печелиш нищо, напротив – губиш всичко! Ако, за да го спечелиш, е необходимо да загърбиш всичко останало – пак няма как да загубиш, няма да съжаляваш за загубата. ЕДИН ЕДИНСТВЕН МИГ ИСТИНСКА СВОБОДА …Е ДОСТАТЪЧЕН ДА ИЗКУПИ ВСИЧКИ ЗАГУБИ!!!

НИМА има някакъв смисъл да живееш 100 години, заробен като някакъв вол?

ТАНТРА Е СВОБОДА – СВОБОДА ОТ ВСИЧКИ УМОпостроения и ИГРИ НА СЪЗНАНИЕТО,…. СВОБОДА ОТ ВСИЧКИ КОНСТРУКЦИИ…СВОБОДА ОТ ДРУГИЯ!

“Тантристкото преобразяване” – ОШО

 

Love&Shakti център предлага Emotional healing sesion – индивидуални емоционални сесии за опознаване на собственото ни същество и преживяване на най-дълбоката ни същност…нашата енергия, която е заключена в психо-емоционални модели на поведение!! Те ни предпазват…но и ни убиват, защото пречат да изживеем  пълния си потенциал!!!

За повече информация и записване:
Любов 
Shakti – тел. 0897 40 16 20       тел. 0878 77 60 76


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/selftran/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94