КАКВО ОЗНАЧАВА ДА ОБИЧАШ СЕБЕ СИ?

Въпрос: Какво ОЗНАЧAВА ДА ОБИЧАШ СЕБЕ СИ?

Tрябва да се започне не с обичта към себе си, зaщото ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КОИ СТЕ.
КОГО ще обичате?
Ако започнете с обичта към себе си, ЩЕ ОБИЧАТЕ САМО ЕГОТО СИ, КOЕТО НЕ СТЕ ВИЕ, КОЕТО Е ВАШАТА ФАЛШИВА САМОЛИЧНОСТ. Всички обичат своето его. Ако кажете дори на най-грозната жена, че е красива, тя ще го приеме.
Чувал съм една история: „Двама старци се срещат на улицата. Единият пита другия:
- Къде беше през последните осем седмици?
- В затвора – отвърнал той.
- В затвора? Защо?
- Ами, преди осем седмици си седях на улицата и една млада, красива жена се втурна към полицая, посочи към мен и каза : „Той е мъжът. Той е мъжът, който ме нападна”. И знаеш ли – аз се ПОЧУВСТВАХ ТОЛКОВА ПОЛАСКАН, ЧЕ ГО ПОТВЪРДИХ И СЕ ПРИЗНАХ ЗА ВИНОВЕН.”
Споменете си само КОЛКО МНОГО НЕЩА, ЗА КОИТО ЗНАЕТЕ,ЧЕ НЕ СА СЪВСЕМ ИСТИНА, ПРИЕМАТЕ И ПОТВЪРЖДАВАТЕ?
Хората казват, че сте толкова любящ, толкова прям, толкова истински, толкова красив, толкова честен…и вие НИКОГА НЕ ОТРИЧАТЕ.
ТОВА НЕ Е ЛЮБОВТА, за която говоря!!!
Защото ако не обичате себе си, вие не бихте могли да обичате никой друг. Вие не знаете какво е любовта, ако не сте обичали себе си.
НО ПРЕДИ ДА МОЖЕТЕ ДА ОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ, ЩЕ ТРЯБВА ДА… СЕ ОПОЗНАЕТЕ…!!! ТАКА МЕДИТАЦИЯТА Е ПЪРВА И ПОСЛЕ ИДВА ЛЮБОВТА.
И чудото е, че ако медитирате и започнете по малко да излизате извън егото, извън личността си и ДА ОСЪЗНАВАТЕ ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ, ТО ЛЮБОВТА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ САМО СЕБЕ СИ. ВИЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ НИЩО.ТОВА Е СПОНТАННО РАЗЦЪФВАНЕ. Но то се случва САМО при определена АТМОСФЕРА. И тази атмосфера аз наричам МЕДИТАЦИЯ. В климата на тишината, на не-ума, на абсолютна яснота, на мир и тишина, внезапно ще видите ХИЛЯДИ ЦВЕТОВЕ, КОИТО РАЗЦЪФТЯВАТ ВЪТРЕ ВЪВ ВАС. Техния АРОМАТ Е ЛЮБОВТА. И естествено вие първо ЩЕ ОБИКНЕТЕ СЕБЕ СИ, защото ТОВА ЩЕ Е ПЪРВАТА ВИ СРЕЩА СЪС СЕБЕ СИ.

ОШО

Love&Shakti център предлага Emotional healing sesion – индивидуални емоционални сесии за разкриване на дълбоко вкоренени модели на поведение от детството, които управляват енергията ни в настоящият момент! Разкриване на начините по които ние не обичаме себе си…и връщане на енергията ни от миналото в настоящето!

За повече информация и записване:
Любов 
Shakti – тел. 0897 40 16 20       тел. 0878 77 60 76

Facebook Twitter Email