Моят процес на ребалансинг

Здравейте Скъпи Приятели,

Преди всичко бих желала да благодаря лично на Любов, Ванката, Нора, Лили и всички останали, които спомогнаха процеса на моя ребалансинг да се случи успешно.
Приятно ми е да ви се представя – аз съм Соня Михайлова и сега ще ви споделя преживяванията си от моя процес на ребалансинг, от моето прераждане. Както казва Христос:  Не ще живеете, ако не умрете!

Тъкмо бях приключила с подробното изучаване на метода Кастанеда и се чудех откъде да намеря специалист, който да ме преведе през собственото ми минало, за да ме направлява докато си възвръщам и влизам във владение на собствеността си, най-ценната – моята сила. Енергията, която да застане плътно зад мен, за да ме подкрепя винаги и завинаги да е с мен, за да се превърна в Личност, Жена с тежест, почтена и уважавана, желана много повече и истински, отколкото бях в момента………….и чудейки се аз направо изкрещях на Вселената: имам нужда от такъв специалист, къде да го намеря, моля помогнете ми!!! Изкрещях тези думи от душа и сърце, по възможно най-искрения начин………….и…………о, небеса! Чудото стана! Открих я нея: Любовта – в прекия и преносния смисъл на думата – Любов – Жената, която ме преведе през процеса с истинска любов, внимание, професионализъм и много търпение. Когато за първи път се чухме по телефона, цялото ми същество крещеше:  Тя е! Тя е!  Тя е! И наистина, беше Тя, тази, от която се нуждаех толкова силно, тази която търсех в продължение на 3 месеца. Въпреки, че се чувахме за първи път, аз веднага я припознах и побързах да попитам за условията. В момента не разполагах в наличност с нужните ми средства, а още по-малко имах представа от къде да ги намеря. Тогава Любов ми каза, че моментът е дошъл и не търпи отлагане, да не се притеснявам да демонстрирам уязвимостта си / нещо, което винаги съм прикривала/ и да помисля кой би могъл да ми помогне, а тя от своя страна ми помогна като ми предложи да платя на 2 пъти, при това с отстъпка.

Струваше си………….и познайте какво се случи? Намерих нужните средства само за 3 минути и щастлива и доволна от успеха си, окрилена побързах веднага да се обадя на Любов и да потвърдя участие. Тя също беше много щастлива. Започнахме още същата вечер. Доверих й се напълно и чисто сърдечно разказвах проблемите си /нещо, което много трудно ми се отдаваше в Живота/, но Любов успя веднага да ме предразположи и спечели, така, че всичко се подреди по най-прекрасния начин. В крайна сметка аз преминах през Процеса 2 пъти, както и през отварянето на чакрите – също 2 пъти. Много важен елемент в подкрепа на процеса е динамичната медитация, незаменим помощник на процеса, а така също и след него.

Всички преживявания по време на Процеса са неописуеми с думи и са неповторими – само заради тях си струва човек да се реши и да започне – ако някой ми беше казал, че ще гледам такива филми на 3D / имам предвид собственото си подсъзнание, което общува с мен по този изключително интересен и колоритен начин, поднасяйки ми отговорите на въпросите, които си задавах/ нямаше да му повярвам със сигурност. Преминавах през различни епохи и ги свързвах доста умело по един неповторим и безпроблемен начин на участие от моя страна в събитията. Постепенно започвах да откривам коя съм и от какво се състои моята същност и колко Аз-а имам, кои са съставните части на моята Цялост, как действат и как се проявяват в различните ситуации. Учех се да ги балансирам и овладявам – 4 много мощни и различни по своята същност енергии, събрани в едно, която понякога напомняха на израза – орел, рак и щука и аз между тях.
Поставих началото като приех тъмната си страна-отрицателното в мен, заедно с положителната Светла част. Започнах да обичам и двете си части еднакво, защото осъзнах, че те са част от мен и тогава започнах да обичам самата себе си – такава, каквато съм дошла на тази Земя – с всичките мои плюсове и минуси. Казах ДА на Себе си и НЕ на околните и тогава забелязах как всичко около мен започна да се променя мълниеносно. Можело значи! Започна да ми харесва да се самопредизвиквам и навлизам все по-дълбоко в дебрите на себе си – във всичките си тела и да разкривам собствените си съкровища. Но за целта беше нужно първо да скоча в дълбокото – в тресавището на собствените си страхове – Хидрата с многото глави образно казано, която героят, в случая моя милост трябваше да хвана за някоя от главите и да я вдигна високо на светло, държейки я до омаломощаване, изправяйки се пред нея коленичейки и побеждавайки я предавайки се.

Да, знам че звучи странно и неприемливо на пръв поглед и за обикновения човек, който не е дръзвал да си подари такова велико приключение, каквото аз си подарих, при това по-дълго – 4 месеца. Приключение, в което приказките, легендите и техните герои придават един напълно нов и различен смисъл и се изпълват със специално съдържание и предназначение, когато преминеш през Процеса на ребалансинг. Тогава разбираме, че Животът е прекрасен, когато е живян без страхове, когато дръзнеш да станеш автор на романа на собствения си живот, а не да живееш като превиваща се мижитурка в нечии спектакъл с кофти за теб сценарии, където ти  е отредена второстепенна роля в най-добрия случай, защото обикновено си само един статист и нищо повече, при това мизерно платен заради мижавата си участие и разкъсван от вътрешни противоречия и борби, които прерастват в неизлечими болести ако не бъде спряна навреме тази пародия, която изглежда гротесктно. Струва си да поемеш контрола на собствения си живот и да правиш, това което ти искаш и това , което на теб ти харесва по начин, който ти избираш да бъдеш себе си, да знаеш какво значи да бъдеш себе си, да говориш това, което наистина мислиш и чувстваш , не това, което другите очакват да чуят от теб, да им угаждаш, защото точно това се очаква от теб, заради някаква псевдо-йерархия като свалиш социалната маска, зад която се криеш безсмислено. Ако истински прегърнете своята индивидуалност, вие се сдобивате с мощ, независимост и творческа сила и ставате способни дълбоко да споделяте енергиите си с някого или с нещо, тъй като вече не страхувате да се объркате и изгубите или да предадете индивидуалността си. Това прераждане в крайна сметка ще се прояви на колективно ниво, но първо ще се случи индивидуално във всеки един от нас- мъж или жена. Всички ние сме пазителите на тези древни енергии в нас и е наше рождено право да ги приведем в едно хармонично и изпълнено с радост партньорство.

С благодарствен поклон, изпълнен с чиста любов пред теб Любов и пред теб Ванка, за Вас и изключително важната мисия за Човечеството, която изпълнявате,

Оставам с благодарност и любов
Соня Михайлова

P.S. Това послание, вдъхновено от новата енергия, с която съм изпълнена, беше написано на един дъх следвайки потока аз се превърнах в инструмента за писменото му изразяване за отрицателно време.

Facebook Twitter Email