НЕ чакайте животът да започне, ЖИВЕЙТЕ го…

“Истинската борба … е за теб: за теб като човек, който трябва да се научи да живее в реалния свят, да се намести в собствената си кожа, да познава собственото си сърце, да спре да чака животът да започне …”

Каролин Кнап

Има много методи, техники, семинари и  групи, които работят и ви подкрепят в личното ви израстване, помагат ви да сте по-щастливи, по-истински, в по-голяма хармония със себе си и с останалия свят около вас!!? НО, ви питаме след като напуснете семинара, след като напуснете „събирането” колко дълго тази енергия на радост и блаженство остава с вас?! Колко скоро след като се върнете обратно към работата си и всекидневния живот, колко време отнема това да изчезне и отново да преживявате рутината, стреса, депресията и да „изпаднете” в лошите си навици?!
КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЕНЕРГИЯТА, С КОЯТО СИ ТРЪГВАТЕ ОТТУК?!  КЪДЕ ОТИВА ТЯ?!
Разбирате ли, в рамките на груповата енергия, в рамките на семинара вие изваждате на преден план най-доброто от себе си, спазвате уроците на по-висшето съзнание, и се отнасяте към всеки, включително и себе си с много ЛЮБОВ. Давате любов, позволявате си да получите любов, медитирате в групата и създавате огромно количество фина енергия. Вие се придържате към пътя на висшия ви Аз. Придържате се към кристалинната честота на чистото съзнание.
Но… впоследствие, една седмица по – късно, след това втора и магията започва да изчезва. Две седмици след духовното „събиране”, КОЛКО ВРЕМЕ ОТ ВАШИЯ ДЕН е посветен на ЛЮБОВ, РАДОСТ, МЕДИТАЦИЯ, на прилагане на дисциплината, която сте научили, на това да давате най-доброто от себе си. Колко време от деня ви не позволявате страданието и депресията да ви превземат?! 10%, 20 %, 5%…?!

Колко от вас могат да видят какво е това, което трябва да се подобри?! Лесно ли е да го видите?! Това става, ако работите върху него. Лесно ли е да работите върху него?! Да или не?! Всъщност, съвсем НЕ Е лесно!!! Не е лесно, защото повечето от вас избират да сложат настрана това, пред което е трудно да се изправят; това, което отхвърлят; това, което не могат да приемат, защото то е в конфликт с това, което искат да бъдат!!!

 

Ние в Love&Shakti център работим с широк спектър от методи. Обединяването им е много по-ефективно и дава по-бързи резултати:

1. РЕБАЛАНСИНГ – ВРЪЩАНЕ НА ИЗГУБЕНАТА ВРЪЗКА С ТЯЛОТО.  ОСЪЗНАВАНЕ ПРЕЗ ТЯЛОТО

2. ДИНАМИЧНА МЕДИТАЦИЯ -  РАБОТА С ОГРАНИЧЕНИЯТА НА УМА, ПОДТИСНАТИТЕ ЕМОЦИИ, “СКОВАНОСТТА” В ТЯЛОТО

3. ИНИЦИИРАНЕ НА ЧАКРИ И ПСИХО-ЕМОЦИОНАЛНА РАБОТА С ЧАКРИТЕ

4. ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННИ МОДУЛАТОРИ НА ЛАБОРАТОРИЯ “ИНФОТЕХ” – РУСИЯ.

5. ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ

6. СЕМИНАРИ, УЪРКШОПИ, ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИТЕ МОДЕЛИ…

7. НАБЛЮДЕНИЕ НА МОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕ  С АУРА КАМЕРА НА Д-Р КОРОТКОВ

Facebook Twitter Email