Иницииране на чакри – първо ниво

Един вълнуващ тридневен семинар, в който ще се докоснем до нашата вътрешна енергия, до нашия вътрешен Аз. Ще се потопим и в психо-емоционалното и физическото измерение на чакрите.

Има много книги, много наръчници, много курсове и тренинги за личностно развитие. Всички те ни казват как да сме щастливи, как да сме успешни, как да сме богати, как да получим нещата, които искаме, дават ни идеи и методики. Но колко от вас са успели, колко от вас са спечелили такова богатство, колко от вас са получили нещата, които искат?

Ние от Love&Shakti Center представяме един нов и уникален подход към личността, към човека. Този подход е свързан с трансформацията на всички идеи и мисли за живота, с всички чувства и емоции, като страх, гняв, тъга, отчаяние, депресия и т.н., всички те ни спират, всички те ни задържат, да се пуснем, да бъдем творци, да бъдем създатели на собствения си живот. Това е процеса на личностна трансформация, не само да „знаем”, а да „можем”, да „преживеем”.
Инициирането и работата с чакрите е част от този процес.

Инициирането ще бъде пътя, по който вие ще се свържете с чакрите, с тези малки „енергоцентрали”. Свързвайки се с чакрите, вие ще се свързвате с вашата вътрешна енергия. А само вашата вътрешна енергия може да ви движи напред, тя е тази, която ще ви насочва, ще ви подкрепя и ще ви отваря възможности. Тя не може да се прочете, тя не може да се види, тя може само да се усети, да се почувства.

Свързвайки се с тези седем енергийни центъра вие ще може да се самолекувате и да лекувате. Постепенно вие ще забравите за болестите и болниците, за аптеките и лекарства. Вие ще се свързвате с един неизчерпаем енергиен източник.

Чакрите са въртящи се колела, разположени по хода на гръбначния стълб. Тези енергийни центрове са свързани с конкретни области от живота. Например: духовност – коронна чакра, комуникация – гърлена чакра, емоции – трета чакра и т.н. В известна степен чакрите са част от материалната реалност, тъй като се отнасят до конкретни места във вашето тяло. Те не са видими за физическо зрение, затова може да се каже, че пребивават между духа и материята; те са връзката между тях. Чакрите образуват точката на входа за духа (съзнанието на душата), като му позволява да приема физическа форма и да сътворява всичко, което се случва във вашия живот.

Когато достигнете целите си, вече няма да бъдете същите. Вие ще станете разширена версия на вашия сегашен аз, изпълнен с повече мъдрост, повече любов и повече вътрешна сила. Времето, необходимо за осъществяване на целите е времето, необходимо за изменение на вашето съзнание така, че желаната реалност да може да навлезе в сегашна ви реалност. Ето защо, ако искате да ускорите нещо, концентрирайте се в себе си, а не в реалността.

БОНУС: НА УЧАСТНИЦИТЕ ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО ИЗМЕРВАНЕ НА ЧАКРИТЕ ПОСРЕДСТВОМ ГРВ АПАРАТ / преди и след инициирането /

LOVE & SHAKTI – ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ И ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

* Заниманията се провеждат в малки групи.

НАЧАЛО:  15.06.2012 до 17.06.2012

ПЕТЪК  от 19.00ч.  до 22.30ч.
СЪБОТА от 14.00ч.  до 18.00 ч.
НЕДЕЛЯ от 14.00ч.  до 18.00 ч.

Място : залата на Love & Shakti Център

За информация и предварително записване:

Любов Shakti – 0878 77 60 76 , 0897 40 16 20

https://selftransformation-bg.com/
info@selftransformation-bg.com

Facebook Twitter Email