fbpx

Първа чакра – ИНСТИНКТЪТ НИ ЗА ЖИВОТ

• УЪРКШОП С ФОКУС СЪБУЖДАНЕ И СВЪРЗВАНЕ С НАЙ-СИЛНИТЕ И МОЩНИ ЕНЕРГИИ ЗА ЖИВОТ, ОСЪЗНАВАНЕ И ИЗЛИЗАНЕ ОТ МОДЕЛА НА ОЦЕЛЯВАНЕ!

Разположена в основата на гръбначния стълб ПЪРВАТА ЧАКРА, е основата на цялата система на чакрите. Основният елемент на съзнанието, който формира тази основа е ИНСТИНКТЪТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. Когато е задоволен, той позволява на нашето съзнание да се ангажира в други дейности. Когато е застрашен, доминира над всички други функции на съзнанието!За какво мислите, когато попаднете в автомобилна злополука, когато сте нападнат или сте изправени пред застрашаваща живота ви болест?! В тези моменти цялата достъпна енергия е насочена към оцеляването и малко от нея е достъпна за нещо друго.
Когато заплахите за оцеляването са чести явления, тогава съзнанието се фокусира върху това равнище. Това държи тялото в състояние на свръхстимулирана готовност, залято от хормони на стреса, които подпомагат инстинктивния отговор „бий се или бягай”. Човек може да се чувства неспокоен, напрегнат, неспособен да заспи дълбоко, което може да доведе до чести здравословни проблеми!

КОГАТО ПЪРВА ЧАКРА Е УВРЕДЕНА НИЕ СЕ БЕЗПОКОИМ ОТ ВЪПРОСИТЕ НА ОЦЕЛЯВАНЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВЕТО, ПАРИТЕ, ПОДСЛОНА ИЛИ РАБОТАТА! Можем да открием, че изглежда ни се изплъзва едно основно чувство на сигурност и защитеност независимо какво правим, дори когато не съществува реална заплаха за оцеляването ни. Когато живеем в среда на опасност и лишение, където основните ни нужди (хранене, грижа, топлина и физически комфорт) не са задоволени ние изпитваме страх. Това означава, че чувството ни за сигурност и защитеност е нарушено…състоянието на свръхбдителност и безпокойство става обичайното ни състояние. Да живеем със страх отслабва и уврежда нашата първа чакра.
ПЪРВА ЧАКРА представя нашата физическа реалност. Когато тя е увредена, се нарушава връзката ни със физическия свят. Постоянните проблеми са примери за съответните процеси: „Моето здраве е постоянен проблем”, „Страхувам се през цялото време”, „Финансовото ми състояние е винаги плачевно”, „Изглежда не мога да се задвижа от нищо” …

На уъркшопа:

– Ще разгледаме как се проявяват в живота ни блокажите в първата чакра!
– С какви психоемоционални състояния и вярвания са свързани!
– КАКВИ ПРАВА ни дава балансирана първа чакра и как да интегрираме това в живота си!

От 14:00ч до 17:00ч

 

* Заниманията се провеждат в малки групи. Необходимо е предварително записване.

Любов Shakti – 0878 776 076; 0897 401620

http://selftransformation-bg.com/

info@selftransformation-bg.com


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/selftran/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94