fbpx

Издигането на Кундалини – Висшето свързване на Душите-Близнаци

Какво са Душите-Близнаци?

Душите-Близнаци са двете половинки от едно цяло. Всички ние имаме Душа-Близнак. Бог ни е създал с цел, при която ние се отдалечаваме от Сътворението, за да се научим как да се развиваме и еволюираме в нашата Божественост като се върнем отново до Първоизточника като вече усъвършенствани същества. При тази  първоначална точка на Сътворяване, всяко отделно същество или съзнателност съдържа елементите на Божествената женска част и Божествената мъжка част или алфа и омега, или Ин и Ян – двата противоположни полюса на една и съща реалност.

В момента, в който те слизат в триизмерната реалност, тези два аспекта на едно и също нещо се разделят и се създават Душите-Близнаци. Единият е алфа, другият е омега…и двамата се превъплъщават в тяло и живеят отделни животи, но на някакво ниво винаги имат съзнание за този изгубен аспект от самите тях. ОБИКНОВЕНО ТЕ НЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ ЗАЕДНО, ОСВЕН ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПО-ВИСОКА ЦЕЛ. В ТОЗИ СЛУЧАЙ МНОГО ЕВОЛЮИРАЛИ ДУШИ-БЛИЗНАЦИ СЕ ПРЕРАЖДАТ ЗА ДА СПОМОГНАТ ЗА ПОВИШАВАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Обикновено, когато единият се прероди, другият не го прави като предпочита енергийно да подкрепя преродилия се близнак. Когато се преродят заедно тяхното свързване е много често хаотично, стресиращо както физически и емоционално, така и ментално, и духовно. Тяхната връзка е много интензивна. Тази представа за романтична любов за която всички се сещаме, всъщност се отнася за сродните души. ТЕЗИ ДУШИ-БЛИЗНАЦИ СЕ СВЪРЗВАТ КАТО ДВЕ ОГЛЕДАЛА. ТЕ ОТРАЗЯВАТ ЕДИН НА ДРУГ НЕСЪВЪРШЕНСТВАТА СИ, ТЪЙ КАТО КРАЙНАТА ИМ ЦЕЛ Е ПЪЛНО ЕДИНЕНИЕ, ОТНОВО ДА СЕ СВЪРЖАТ. За да постигнат това им е необходимо да достигнат съвършено равновесие на всички нива. Забелязва се, че в тези области където са постигнали хармония – това са областите, където вече няма нужда да работят. Близнаците може да имат много разлики, може да са на различна възраст, от различен пол, но може и от един и същ, да живеят на различни места, да имат различни морални ценности, вярвания, раса, доходи. ТЕ СЕ ПРЕРАЖДАТ КОНКРЕТНО ЗА ДА ПОДПОМОГНАТ ДРУГИ ХОРА ВЪВ ИЗРАСТВАНЕТО ИМ. ВСЕ ПАК ТАЗИ ВРЪЗКА Е ТАКАВА, ЧЕ ТЕ УСЕЩАТ, ЧЕ ВСЕ ЕДНО СЕ ПРИБИРАТ У ДОМА. ПРИВЛИЧАНЕТО Е МНОГО СИЛНО НА ВСИЧКИ НИВА И ДУХОВНО ТЕ СЕ РАЗПОЗНАВАТ, ЧЕ СА ЕДНО. ТОВА РАЗПОЗНАВАНЕ ИМ ПОМАГА ДА ПРЕОДОЛЕЯТ МНОГОТО ПРЕПЯТСТВИЯ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ОБУСЛАВЯНЕ, ВЯРВАНИЯ, И ЛИЧНОСТНИ ОСОБЕНОСТИ.

Когато близнаците започнат да се балансират и тяхната работа на Земята е в служба на тяхното съзнание, те започват да израстват духовно по-бързо отколкото преди да бъдат заедно. Те откриват духовните си таланти и успяват съвсем фино да ги напаснат. Всеки от тях притежава талант, който другият няма. Те са много чувствителни за потока енергия на другия и всичките му напрежения. Раздялата ги кара да се чувстват все едно функционират на някакво притъпено ниво. Заедно те се балансират и стават повече от това, което са, просто, защото са в присъствието на енергията на другия.

Когато близнаците се свържат на физическо ниво се случва едно пробуждане от много специален вид. Това пробуждане може да се случи само, когато близнаците енергийно се свържат в третото измерение. Тогава пламъкът на единия и пламъкът на другия се запалват. До момента на това повторно единение този пламък е стоял незапален, затворен. От това запалване излиза един „златен стълб”, който се изкачва нагоре по гръбначния стълб и някои го оприличават на змия. Всъщност това е пробуждането на единството, което те някога са споделяли и което е всъщност тяхната Христова светлина, тяхното „АЗ СЪМ” присъствие, което е пробудено за това разпознаване. Докато се приближават в хода на връзката си на всички нива, тези стълбове или змии се свързват и образуват един общ жезъл или съюз на две Христови светлини. И така двата пламъка стават едно. Докато в процеса на балансирането им един с друг, този светлинен жезъл се оформя още повече и се превърща в пътя на Алфа и Омега, или пътуването обратно към дома като две части на едно цяло, които са се свързали, за да служат. Този съюз създава най-дълбоката връзка за тези двама души.