fbpx

За процеса…

Цялото това разпознаване ми се навърза днес, но то се натрупваше малко по-малко в период на близо две години като започнах с ребалансинга и динамичната медитация. Няма период или дейност в живота ми, където да съм се чувствала толкова не на място, толкова недостатъчна, толкова негативно настроена. Струваше ми се, че за мен нищо добро няма да произлезе от това, че каквито и усилия да полагам, нищо няма да се промени за мен. Моделът на жертвата….

Това беше процес на връщане на сила, а аз бях напълно убедена, че нямам такава, т.е. търся нещо, което не съществува. Все едно беше някаква загубена кауза, но която аз все пак бях длъжна да опитам, заради този категоричен отказ от предаване. И така, всеки ден, седмица след седмица и месец след месец продължавах като всичките ми съмнения, страхове и объркване не ме напускаха и за минута, дори не осъзнавах, че са там, толкова бяха типични за мен. С времето почнаха да излизат напреженията и болките в тялото, много многократни главоболия, отнасяне и т.н. и постепенно почнах да виждам, че съм си сготвила много силно засмукващ вътрешен ад, но не знаех какво да направя. Основата на процеса – приемането – беше смъртоносна концепция за мен. Каквото и да обясняваше Любов Шакти аз го приемах като съгласяване и примиряване, което не можех да взема в никакъв случай. Тази скорпионска част можеше да се изкриви сто пъти, но не се предава. Но в крайна сметка, точно затова е отишла в сянка – защото не можеше да остане с всичките убеждения и вярвания, които трябваше да поеме от средата си, за да мога аз да съм приета. И въпреки цялата си невъзможност да приема каквото и да било за себе си, продължавах да правя всичко от процеса и да чета много книги в тази връзка. В един момент почувствах, че трябва да си взема модулатори, които, на фона на цялото ми замъгляване, помогнаха да изплуват по-ясни модели и проблеми. Освен това, спряха изтичането на енергия за външни неща.

Нивата на отварянето на чакрите много ми помогнаха да усетя, че нещо ми се случва и се променя. След последното ниво видях, че имам енергия, която няма абсолютно никакво намерение да се сгъва, свива и моделира според някой или нещо и най-интересното беше, че това виждане дойде през тялото – в продължение на няколко дни, дори най-малкото прегърбване, навеждане, свиване на рамене или натиск върху слънчевия сплит ме хвърляше в прилошаване и пълна невъзможност да остана свита. Укрепването на чакрите направи и друго — започнах да прозирам, че може би и всичките ми вярвания не са абсолютната истина. До този момент, заради пълната забрава за тази скорпионска прозорливост, вярвах на всичко. Отново имах главоболия и болки в очите, но при работата с шеста и седма чакра, където се формират моделите и вярванията стана ясно, че всъщност тук е разковничето. Шестата чакра е  ‘третото око’, това вътрешно зрение, от което съм се отказала така изцяло, че бях напълно убедена, че нямам такова вече. А това е сетивото, без което се оказах беззащитна пред всякакъв натиск, убеждение и внушение. Със него, всичко друго, което съм взела се разпада.

В заключение, на мен ми беше много, много трудно. Но благодаря на себе си, че не се пестих и не реших да се откажа от себе си отново; благодаря на Любов Шакти, която неведнъж заставаше смело на пътя на такива мои опити и най-вече, че ме понесе толкова време, т.е. понесе сянката – освен самата аз, може би има само още един човек, който да се е опитал да ме ‘издържи’, така че зная какво означава това.

Бъдете като котките, НЕ се поддавайте на дресировка. Останете свободни и следвайте себе си!!!
ПЕТЯ


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/selftran/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94