fbpx

Фея

“А какво прави Феята?”- питахме създателя на модулатора, и той отговори на въпроса с въпрос: “А какво е направила Феята за Пепеляшка?”. Като последваха следните отговори: дала й е инструменти, за да реши своите проблеми, направила е от нея принцеса, направила я е щастлива и т.н. И , като цяло, това е истина. Обаче, възниква един въпрос – защо все пак Пепеляшка се е превърнала в Принцеса и е намерила щастието си? Както се оказа, не сме знаели отговора на този въпрос.
Преди всичко, Феята работи със страховете, при това с тези страхове, които се намират толкова дълбоко на нивото на подсъзнанието, че дори не го осъзнаваме. Но, така или иначе, тези страхове присъстват в нашия живот и малко по малко го разрушават със своята негативна енергия, сковавайки ни със своите окови и не позволявайки по-нататъшно развитие.
Така се получава пясъкът в бъбреците. Та, нали нашите страхове са свързани с този орган и, образно казано, се отлагат в него под вид на пясък или камъни.
Човек, скован от страха си, обхванат от тревога, измъчван от постоянно безпокойство (а точно така се чувстват повечето хора в съвременния свят) се намира в състояние на постоянен “тих” стрес. Страшен е, обаче, не самият стрес, а стресът, прераснал в хронична форма – дистресът (негативният, вреден стрес). Такъв стрес буквално преуморява и измъчва душата, лишава човека от енергия, кара го да изгуби вяра в собствените си сили, капка по капка “изсмуквайки” жизнените му сили.
Нека да не се отнасяме лекомислено към тази дума “стрес”, с която, за съжаление, сме свикнали. Стресът наистина убива! Лекарите много добре знаят, че всеки стрес се съпровожда от абсолютно конкретни промени в организма на биохимично ниво, които засягат основните системи на неговата жизнена дейност. И тези промени съвсем не са положителни. Сега си представете, че тези промени с течението на много години са придобили устойчив характер (а точно това става при хроничния стрес). Сега разбирате ли, откъде идват всички болести?
Преживяващият стрес човек става или апатичен, чувствайки в душата си безсмислеността на съществуването, или озлобен, и тогава наподобява бомба със забавено действие. Той просто престава адекватно да оценява ситуацията. И което е най-важно – при стреса изчезва способността на човека да твори. А точно тази енергия на творчеството е главната изграждаща сила на личността. И ако тя се потиска или изчезва, тогава човекът рискува да загуби себе си безвъзвратно.
Различните съвременни диагностични комплекси нагледно ни показват изтощаването на енергийните ресурси на такъв човек. Естествено, стресът оставя следа. В резултат на това се нарушава работата на всички регулаторни системи на организма, рязко падат възможностите за адаптация, отслабва имунната система. Мислим, че не трябва да се обяснява дълго, до къде точно води това. Чували сте го неведнъж, а и рафтовете в книжарниците буквално преливат от литература на тази тематика, но какъв е смисълът от всичко това? За съжаление, трюизмът „всички болести са от нервите” има не само дълбок смисъл, но и е физиологично обоснован.
Отдавна е известно, че всяко истинско изцеление започва с изцеляването на Душата. Преди всичко друго, човек трябва да се освободи от негатива, с който се е напоила цялата му същност, и да запълни всяка клетка на организма с позитив. Винаги трябва да се помни, че ако сме настроени положително, пред нас се отварят огромен брой възможности. Слънцето свети за този, който мисли позитивно.
Обаче, как да се излекува Душата? Тази задача не е от най-простите. И тук модулаторът Фея може да стане прекрасен помощник, благодарение на своето уникално свойство – да разсейва негативната енергия, карайки човека да унищожи негатива в Душата си.
Феята ни предлага да разсее съмненията, които тревожат душата, и да възроди вярата на човека в себе си. Тя ни предлага (и което е най-важно – внимателно помага) да се справим с вътрешните конфликти и да достигнем емоционална хармония, което позволява на човек постепенно да се освободи от стреса, потиснатото настроение и тревожността. А когато стресът изчезва, на негово място се появява здравословна жизнена енергия, и като резултат – тялото постепенно започва да се справя с физическите проблеми.
С една дума, модулаторът Фея предлага трансформация на вътрешния ни свят. Този процес, обаче, не е от най-лесните, а понякога е дори болезнен. Защото, за да излекуваме душата, трябва фактически да се родим отново. И преди да се решим на подобен род дълбока трансформация, трябва честно да си отговорим на няколко въпроса: „Готов ли съм за тази трансформация? Готов ли съм да се опозная, да се срещна със себе си?”
Ако сте готови и ако правите тази крачка съзнателно, тогава модулаторът Фея ще Ви бъде добър приятел, който навреме ще ви подложи рамо, а когато е необходимо, и ще Ви подсигури. За това, обаче, ще е необходимо да се спазят три много важни условия, без изпълнението на които цялата работа може да отиде на вятъра: да бъдете възприемчиви, отворени и наблюдателни.
Естествено, в резултат на такава, да си признаем честно, трудна работа се засилват енергийните и психическите сили на човека. Той постепенно си възвръща разбирането за ценността на Живота и осъзнаването на своя творчески потенциал. Той придобива енергия, за да започне търсенето на най-доброто в себе си, на това, с което разполага, обаче дреме вътре в него до определен момент.
Постепенно той почва да забелязва, как изчезват препятствията, пречещи на проявяването на неговите способности, на тяхната реализация и използването им в пълен обем. Още повече, в него се появява сила и решителност за практическо въплъщаване на своите идеи, при това страхът от провал изчезва сам по себе си.
Всички мечтаем да сме свободни! И знаем, че сме способни на повече, отколкото успяваме да проявим. Но кой не ни позволява да го направим? Отговорът е прост: самите ние. Сами си слагаме окови под натиска на наложените ни социални стереотипи, обаче цената за това плаща нашата Душа, разболявайки се от страх. Ние търсим свобода, обаче, това от което трябва да се освободим са собствените ни ограничения. И точно това трябва да разберем най-напред.
Модулаторът Фея е за тези хора, които искат да се срещнат със себе си, да намерят и да проявят собственото си „Аз”, а значи да изразят себе си в пълен обем или, както е казал китайският мъдрец Лао Дзъ: „Да постигнат пълнота на своите свойства”.
Модулаторът помага на човека да възвърне вярата с себе си, в своите сили, да намери своя собствен Път (да си го припомни, ако го е забравил) и да се научи да прави собствен избор, без да позволява той да зависи от мнението на другите.
Феята предлага обновление, но само на този, който поиска внимателно и упорито да работи за преодоляването на своето Аз и за опознаването си. При това следва да се запазва търпение, тъй като самият процес на трансформация изисква време и в никакъв случай не трябва да се прибързва.
Във физически план, несъмнено, възстановяването на душевното равновесие, избавлението от тревогите и стреса благотворно въздейства, преди всичко, върху нервната система, а значи, положително влияе на физическото състояние на човека като цяло. Засилва се активността на вътрешните му органи, в частност, на бъбреците, които постепенно се пречистват от негативното влияние на неговата психика (на страховете му). Повишава се имунитетът, подобрява се работата на сърдечно-съдовата система, стабилизира се психоемоционалното състояние, нормализират се обменните процеси, активизират се защитните и възстановителни сили на организма. Но, пак ще повторим, че всичко това – е резултат на дейността на събудения от зимен сън организъм! В това няма никаква мистика или магия, това са простите закони на Живота.
При това трябва да се има предвид, че при някои хора (обаче далеч не при всички) могат да се изострят стари заболявания или да се проявят признаци на болести, за които дори не са подозирали. Но макар това е лошо? На това човек трябва само да се радва. В лицето на модулатора, фактически, човек може да получи такъв диагностик, който не е лесно да се намери (между другото пясъкът във бъбреците не може да се види с ултразвук, само камъните, и то не винаги)
Модулаторът Фея е, преди всичко, инструмент за „изцеляване на Душата”. Неговата сила е в превенцията, а също в това, че помага на човека да осъзнае причините за това, което се случва с него. Той внимателно подчертава някои от качествата на човека, подтиквайки го към самостоятелни промени и анализ на своите постъпки. Човек като че ли получава лек (а понякога и не толкова лек) тласък, за да почне да се движи в нужната посока.
Задачата на модулатора Фея е да пробуди в човека духа на свободата, да му помогне да се откъсне от рутината на всекидневието, от бита, да погледне света, и, което е най-важно – себе си, с други очи, да почувства ценността на живота и да изпълни своята мечта.
Модулаторът Фея е един вид кибритена клечка, която е призвана да разпали огън в угасналата Душа и да помогне на човек да разбере, че той е вълшебник и за него няма нищо невъзможно. Той открива безброй възможности за личен растеж, помага на човека отново да се роди, макар и този процес да не бъде от най-лесните.
При това човек, работещ с модулатора Фея, трябва много добре да разбира, че все пак основната работа ще легне върху неговите плещи и че всички лични качества ще трябва да изостри самият той, а модулаторът само ще показва посоката на тази работа, посоката на правилното движение. Списъкът с качествата на модулатора Фея може още дълго да се продължава, но в това няма никакъв смисъл, тъй като онова, което ще се случва, в голям аспект ще зависи от личността на неговия притежател.
Най-важното, което може да получите с помощта на модулатора Фея – е да се върнете към своята същност, към вътрешната хармония, към съгласието със себе си, а значи към щастието и радостта. А изключителните “интелектуални способности” на модулатора Фея ще помогнат в решаването на най-различни задачи.
Всичко е възможно, ако има желание – ето какво се опитва да ни каже Феята.

ПОПИТАЙ НИ