fbpx

Родник

Родник се предлага в две модификации: индивидуален и „кухненски”. Особеностите на индивидуалния ениомодулатор Родник: преди всичко работа с течностите в организма – междуклетъчна течност, лимфа, кръв, гръбначно-мозъчна течност и др. Благодарение на това притежава ярко изразено свойство за извеждане на шлаките на клетъчно ниво.
Очакван резултат: нормализация на обменните процеси за сметка на привеждането в порядък, най-напред на структурите на междуклетъчната течност.
При работата с ениомодулатора Родник процесите на преустройство на организма протичат много леко и, в същото време, достатъчно видимо.
Предназначение и особености на „кухненския” ениомодулатор Родник: тази модификация на Родник можем да считаме за „портативен Бриз-7” с няколко изменени функционални възможности. Особено добре той работи с всякакви течни среди. Където и да се намирате, ако този модулатор е с вас, той ще изчисти всякакви хранителни продукти, всякакви течности, даже ще промени вкуса на водата и други течности, включително до вино и шампанско. Ако вие съхранявате питейната вода в някакъв съд, прикрепете „кухненския” Родник към този съд за структуриране на водата намираща се в него. Даже можете да залепите този вариант на Родник над кухненския кран, за да промените качеството на постъпващата вода. Разбира се, този Родник може да се използва, както и всеки друг ениомодулатор, за индивидуална работа (за обща хармонизация, при всякакви физически проблеми и др.). По-подробно за това, как се работи с Родник в това направление, можете да прочетете в материала за Бриз-7, тъй като той работи на същия принцип.
И двете модификации на модулатора Родник притежават същите общи свойства, които са присъщи и на останалите модулатори от класа „Бриз”.
Ениомодулаторът Родник представлява сам по себе си „портативен Бриз-7” с незначително изменение на функционалните възможности.

ПОПИТАЙ НИ