fbpx

УЪРКШОП С ФОКУС : „ВЯРВАНИЯТА – ОСНОВАТА НА НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ”

Вярванията са изграждащите елементи , МОДЕЛИТЕ НА НАШАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!! Те са основата – влияят ни, въздействат ни, ПО НАЧИНИ , КОИТО НЕ ОСЪЗНАВАМЕ !!!
ТЕ ВИБРИРАТ В НАС ДЕН И НОЩ НА ПОДСЪЗНАТЕЛНО НИВО !!! Привличат към нас обстоятелствата и ситуациите, които сме наслоявали в себе си. Всички вярвания се развиват на подсъзнателно ниво. А всички ние имаме вярвания. Не можем да съществуваме без вярванията си. Така както тялото не би могло да съществува без костите. Вярванията са част от това, КОЕТО СМЕ !!!…. Няма област от живота, в която да нямаме идеи и догадки – надежди, копнежи, желания, цели и намерения. Всичко това е на съзнателно ниво и ги пораждаме чрез съзнанието си….НО ВЯРВАНИЯТА са друго нещо……ТЕ СА ПО- ДЪЛБОКИ!!! Живеят в подсъзнанието ни. Имаме вярвания и догадки за способността ни да печелим. Всички имаме определено схващане за това колко можем да спечелим тази година. Имате вярвания за здравословното си състояние, имате вярвания за възможностите, които съществуват в живота ви или за която и да е област от него. Ако вашите вярвания са погрешни или ограничаващи, то ефекта е точно като дефектна програма в компютъра ви. Това което ще се случи, е че дефектната програма ще се пуска отново и отново. ТЯ ЩЕ ВИ ОГРАНИЧАВА И ОБЪРКВА, ЩЕ СЪЗДАВА СИТУАЦИИ В ЖИВОТА ВИ, КОИТО ДА ОТГОВОРЯТ НА ПРЕДСТАВИТЕ ВЪТРЕ ВЪВ ВАС!!! Знаейки и разбирайки НЕВЕРОЯТНАТА РОЛЯ, която вярванията имат ЩЕ СЕ УЧИМ ДА СТАВАМЕ МНОГО НАБЛЮДАТЕЛНИ, ЩЕ СЕ УЧИМ КАК ДА СМЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ И КАК ДА СМЕ МНОГО ПРЕДПАЗЛИВИ И ОСЪЗНАТИ ЗА НАШИЯ ВЪТРЕШЕН СВЯТ И ЗА НЕЩАТА , В КОИТО ВЯРВАМЕ !!!

За Водещия:

Любов Shakti е сертифициран OSHO REBALANSER. Започва своето пътуване навътре към себе си през 1994 година. От тогава тя изследва дълбоките корени на човешките проблеми и работи с разнообразни методики, свързани със себепознанието, физическото и психоемоционално здраве, енергийна работа и други подходи.
Благодарение на дългогодишния си опит, изграждан в различни курсове, семинари и обучения с международни терапевти, тя предлага една цялостна терапия с индивидуален подход и подкрепящо отношение към всеки търсещ човек.


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/selftran/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94