fbpx

Ново: ИНИЦИИРАНЕ НА ЧАКРИ – Първо ниво

Какво да очаквате от семинара:

  1. Иницииране на чакрите
  2. Обучение за работа с Универсална енергия
  3. Медитации
  4. Терапевтична работа с психо-емоционалното и физическото измерение на чакрите

Човечеството, опитвайки се да води „материален“ живот, отдавна е влязло в задънена улица. Енергийната същност е основата, тя е ключът към всичко. Към здравето и болестта. Към успеха и неуспеха. Към предвиждането и интуицията. Ако нашата енергия не тече естествено,  непременно ще се срещнем с житейски проблеми, организмът ни ще получи нарушения и ще започне да боледува. Ако човек не знае да работи с енергията си, той не знае кое е правилно, и кое – неправилно за него в живота. Без да знае къде е верният път, човек може да стигне много далеч по лъжливи пътища, докато не прозре и не приеме, че е постъпвал неправилно и така е погубвал себе си.

Много от  хората насочват енергията си към материалния, физически свят, вместо да я фокусират към енергийната си същност. Материалният свят, на който  ние служим, отнема нашето здраве, щастие и хармония. Самите ние, доброволно му отдаваме всички свои жизнени сили, защото смятаме, че освен материалния свят нищо друго не съществува в природата, че този материален свят е единствен и именно той трябва да ни осигури благополучие, радост, комфорт и щастие, защото  няма откъде другаде да ги получим. Хората не знаят, че материалният, физическият свят, светът на икономически ориентираното общество изсмуква нашата енергия, без да ни дава в замяна абсолютно нищо!

Енергоинформационното поле, обаче за разлика от материалния свят, щедро възвръща енергията, която ние фокусираме там. То ни дава здраве, жизненост, и информация за това КАК да живеем, НАКЪДЕ да вървим и КАКВО да правим, за да имаме успех и себереализация. Тази информация обикновено получаваме по много фин начин,  като интуиция или “вътрешен глас”.

МОДЕЛЪТ на нашия енергообмен в социалната среда е такъв, че в действителност ние плащаме висока цена за мизерен резултат.  Ако искаме да излезем от житейските задънени улици, трябва да живеем по законите на енергоинформационната същност, а не по законите на материалния свят.  За тази цел трябва да се научим да управляваме и да работим с нашата енергия. В момента ние сме инвестирали твърде много от енергията си в материалния свят, за оцеляването и имаме твърде малко внимание за истинските си потребности и за енергийното си състояние.  Човешкият организъм е естествено устроен така, че да улавя енергийните потоци и да преобразува тази енергия в достъпен за човека ресурс.

ЧАКРИТЕ са разположени във финното енергийно тяло на човека. Те са енергийни вихри, които улавят и преобразуват двата енергийни потока, идващи от Земята и Космоса, и разпределят тази енергия в организма ни. Всяка чакра е свързана с определени органи и област в тялото, която захранва с енергия. Затова при увреждане на чакрите се нарушава функционалността на съответния орган. Именнно през чакрите се свързваме с Универсалната енергия. През тях тази енергия се разпределя в организма по енергийната обвивка на човешкото тяло – аурата.  Когато аурата е цялостна и ярко сияеща – човекът е здрав.  Когато има накъсвания и тъмни петна в съответната област или орган има проблем. На Кирлиановите фотографии ясно се виждат проблемните области, където енергията е в недостиг или дисбаланс. Ако чакрите работят добре и са балансирани те осигуряват добър достъп на енергия за организма .

Освен, че формират аурата, чрез чакрите си взаимодействаме и с външния свят и с другите хора, като това е част от нашия енергоообмен. Енергията на човека е тясно свързана с околния свят и затова той силно откликва на всички външни енергийни въздействия. Така възникват и много от нашите болести и болестни състояния.  При взаймодействието ни с околния свят, излъчванията на различните уреди, и  енергията, която постъпва от другите хора натоварва силно нашата система от чакри и ги „замърсява“. Ако ние навреме не “вземем” чиста енергийна храна, чакрите вече не функционират по нормалния си начин, не смогват да преработят енергията, затварят се ….или са свръх натоварени и енергийната ни система е дисбалансирана. По този начин организмът ни, започва да губи енергиен потенциал и ние започваме да се чувстваме зле, подтиснати или свръхизтощени,  и впоследствие се разболяваме. Но ПРОБЛЕМЪТ първо е възникнал в енергийната ни същност, като дисбаланс и недостиг на енергия и после се е проявил на материално ниво във физическото ни тяло, като болка или болест.

Истинските причини за заболяванията ни всъщност не са вирусите и микробите, лошата екология или жизнените несгоди. Истинската причина е нарушеното протичане  на енергийните потоци в човешкото тяло. Но хората обикновено не разбират или не виждат истинските причини за заболяването си и се хващат за таблетките – сякаш таблетката може да обере негативната енергия, станала причината за главоболието. Не, химическите вещества в лекарства обезболяват тъканите, отстраняват и потискат симптомите.  Но Истинската причина небалансираната или отрицателната енергия, остава в енергийното ви поле и продължава да работи там. Проблемът продължава да съществува на енергиен план.

Водещ: Любов Shakti

БОНУС: НА УЧАСТНИЦИТЕ ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО ИЗМЕРВАНЕ НА ЧАКРИТЕ ПОСРЕДСТВОМ ГРВ АПАРАТ / преди и след инициирането /

LOVE & SHAKTI – ЦЕНТЪР ЗА ЛИЧНОСТНА ТРАНСФОРМАЦИЯ И ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА

* Заниманията се провеждат в малки групи.

НАЧАЛО:  21.06.2013 до 23.06.2013

ПЕТЪК  от 19.00ч.  до 22.30ч.
СЪБОТА от 14.00ч.  до 18.00 ч.
НЕДЕЛЯ от 14.00ч.  до 18.00 ч.

Място : залата на Love & Shakti Център

За информация и предварително записване:

Любов Shakti – 0878 77 60 76 , 0897 40 16 20

https://selftransformation-bg.com/
info@selftransformation-bg.com